3.12.2013 8.00

Anna toivon kipinä tai Taivaan lahja

Tänä jouluna voit antaa joko toivon kipinän köyhille Itä-Euroopan romanilapsille tai Taivaan lahjan, jolla ilahdutat niin ystävääsi kuin avun tarpeessa olevaa lähimmäistä. Toki voit tehdä myös molemmat!

Helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö Fida International järjestää tänä vuonna keräyksen köyhille Itä-Euroopan romanilapsille. Voit osallistua keräykseen joko suoraan Fidan nettisivujen kautta tai osallistumalla keräykseen seurakuntamme kirjamyynnissä tilaisuuksien yhteydessä. (Huom! Seurakunnan keräyslippaalla keräämme samalla varoja Kiteen vähävaraisten perheiden hyväksi.)

Fida on jo useampana vuonna tarjonnut erityisesti joulun alla mahdollisuutta antaa Taivaan lahja, joka ilahduttaa niin ystävääsi kuin avun tarpeessa olevaa lähimmäistä. Taivaan lahjoja saat Fidan Taivaan lahja -verkkokaupasta.