5.9.2013 13.00

Syyskausi pyörähtää käyntiin!

Syksy tuo tullessaan muutoksia seurakunnan toimintaan mm. lasten toiminnan osalta.

Syksyllä 2013 lapsille on tarjolla Maanantaikerho, jota pidetään nyt Hakatien kerhohuoneen sijasta Helluntaikirkolla joka maanantai klo 17.30. Sateenkaarikuoro on puolestaan ainakin syksyn ajan tauolla. Jippii-lauluja kuitenkin lauletaan kerhossa. Pyrimme myös aloittamaan pyhäkoulun sunnuntaisin klo 11 jumalanpalvelusten yhteydessä. Seuraa pyhäkoulun alkamista tapahtumakalenterista.

Varkki-illat ovat joka toinen perjantai klo 18. Nuortenillat ovat myös perjantaisin, ainakin aluksi klo 18 alkaen. Nuorteniltoja pidetään n. kaksi kertaa kuukaudessa.

Myös lähetyspiiri palaa tauolta. Lähetyspiiriä pidetään keskiviikkoisin klo 13 kahden viikon välein 18.9. alkaen.

Tarkemmat tiedot eri tilaisuuksista löydät nettisivujemme Tapahtumakalenterista.

Tervetuloa mukaan!

(Uutista tarkennettu ma 9.9.)