14.1.2014 8.00

Seurakuntamme on mukana Rakas naapuri -teemavuodessa

Kristittyjen yhteinen Rakas naapuri -teemavuosi 2014 haastaa miettimään suhdettamme naapureihin sekä huomioimaan heidät paremmin ja kristillisesti rakentavalla tavalla. Käsite on laaja - seinänaapureista muihin lähimmäisiin sekä naapuriseurakunnista ja -järjestöistä naapurivaltioihin.

Kiteen helluntaiseurakunnassa Rakas naapuri -teemavuosi tulee näkymään esim. toimintana Hakatien alueella ja rukouksena naapureiden puolesta. Järjestämme Hakatien kerhohuoneella kerran kuukaudessa aamupalahartauksia, joissa on ilmainen aamupala ja hartaushetki. Kesällä on tarkoitus jatkaa hyvän suosion saaneita ulkoilmatapahtumia samalla Hakatien alueella yhdessä muiden Kiteen seurakuntien kanssa. Jatkamme myös hyvää yhteistyötä naapuriseurakuntien kanssa mm. ekumeenisen rukousviikon ja Vappujuhlan muodossa.

Rakas naapuri 2014 sivuilla voit tutustua lisää teemavuoteen.