11.8.2014 12.52

Marko Selkomaa Kiteelle Avoin taivas -tilaisuuteen

Hyvä Sanoma ry:n lähetyspastori ja evankelista Marko Selkomaa saapuu syyskuun Pohjois-Karjalan kokouskiertueella myös Kiteelle to 25.9.2014.

Marko Selkomaan tilaisuuksissa kuullaan selkeätä, kansanläheistä ja monesti savolaisella huumorilla höystettyä pelkistettyä evankeliumia. Tilaisuuksissa myös rukoillaan ihmisten puolesta, jotka tarvitsevat fyysistä parantumista ja Pyhän Hengen täyteyttä elämäänsä.

Selkomaa asuu Seinäjoella ja on aiemmin työskennellyt mm. suomalaisen Saalem-seurakunnan pastorina Kanadan Thunder Bayssa, nuorisopastorina Helsingissä ja koulutyöntekijänä Savossa. Häneltä on ilmestynyt viisi kirjaa: Anna Pyhän koskettaa, Parantakaa sairaita, Askeleet yliluonnolliseen, Ihmeiden aika ja uusimpana Loistava seurakunta. Markolla ja hänen vaimollaan Eliisalla on kolme lasta: Oskari, Saara ja Wiljami.