10.2.2015 12.00

Naistenpäivänä hetkeksi enkelin siipien alle

Kiteen ja Tohmajärven helluntaiseurakunnat saavat naistenpäivänä vieraikseen naistrion, joka on viime vuosina konsertoinut Suomessa teemalla Hetki enkelin siipien alla. Aiemmin kolmikko on konsertoinut myös useissa eri maissa erilaisten kokoonpanojen kanssa. Trioon kuuluvat Irene Ahonen, sopraano, Mirja Karvinen, altto sekä Ritva-Tuuli Ahonen, piano.

Irene Ahonen, sopraano, Mirja Karvinen, altto ja Ritva-Tuuli Ahonen, piano.

Irene Ahonen on ammatiltaan musiikinopettaja ja tehnyt työuransa yläasteen ja lukion musiikinlehtorina. Hän on toiminut useiden kuorojen johtajana ja kuoroseminaarien luennoijana ja opettajana. Hän esiintyy myös useilla äänilevyillä kuoronjohtajana ja laulajana.

Mirja Karvinen työskentelee liikealalla. Hänen kaunisväristä alttoääntään kuullaan useilla äänilevyillä. Hän on toiminut myös useita vuosia seurakuntakuoron johtajana.

Ritva-Tuuli Ahonen on Sibelius Akatemian pianonsoiton ja pianopedagogiikan lehtori. Hän on lasten pianokasvatuksen ja Suzuki-metodin uranuurtaja Suomessa. Hänen säestyksellään ovat esiintyneet monet maamme eturivin artistit.

Noin vuosi sitten trio on myös äänittänyt laulujaan Hetki enkelin siipien alla -levyksi, jota myydään niin Tohmajärven Saalemilla järjestettävän musiikkijumalanpalveluksen (su 8.3. klo 11) kuin Kiteen Helluntaikirkossa (su 8.3. klo 16) järjestettävän konsertin yhteydessä. Trion ohjelmisto on monipuolista hengellistä musiikkia ja molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Kiteen konserttia edeltää tarjoilu klo 15 alkaen.