15.9.2016 10.00

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio Lohjalla sekä Pohjois-Karjalassa Heinävesi mukaan luettuna 12.9.-9.10.2016. Mahdollisuus Muutokseen -kampanjan tarkoituksena on nostaa esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Muutoskertomukset todistavat kuinka Jumala on muuttanut paikallisten ihmisten elämää.

Kampanjan sanoma saavuttaa eri medioiden kautta 90 % kohdealueen väestöstä. Elämäsi Mahdollisuus -kirja, TV, sanomalehdet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media välittävät mission sanomaa Jumalan antamasta muuttuneesta elämästä. Lisäksi kampanjassa mukana olevat seurakunnat järjestävät erityistapahtumia kampanjan aikana. Katso menovinkkejä täältä

Mahdollisuus Muutokseen -mission keskiössä on muutoskertomuksia sisältävä Elämäsi Mahdollisuus -kirja, joka jaetaan alueen kotitalouksiin perjantaina 16.9.2016. Kirjaa jaetaan Pohjois-Karjalassa 80 000 talouteen ja Lohjalla 21 000 talouteen. Ihmisille tarjotaan mahdollisuutta keskustella elämäänsä ja uskoon liittyvistä asioista seurakuntalaisista koottujen vapaaehtoisten kontaktihenkilöiden kanssa. Yhteydenottoa voi pyytää mahdollisuus.fi-sivujen ja kampanjapuhelimen kautta. Puhelinlinja, 0800 135 135 (pvm), on auki kampanjakuukauden ajan joka päivä klo 8-23.

Muutoskertomuksia voi myös katsoa AlfaTV:ltä joka ilta klo 21.30. AlfaTV näkyy valtakunnallisesti pääsääntöisesti kanavapaikalla 15. Tarkemmat tiedot voit katsoa täältä.

Mahdollisuus Muutokseen -mediamission järjestäjinä toimii alueen kristilliset seurakunnat yhdessä medialähetysjärjestö IRR-TV:n kanssa.

Kiteellä järjestettävät tapahtumat löydät täältä.