Linkit

Aikamedia on keskisuuri kristillinen mediatalo, jolla on yli sadan vuoden kokemus kristillisten lehtien, kirjallisuuden ja musiikin kustantamisesta. Sivuilta löydät myös nettikauppa Aikashopin.

Avainmedia on vuonna 1955 perustettu Suomen helluntaiherätyksen medialähetystyöhön erikoistunut lähetysjärjestö.

Elämä ja Valo ry on romanityöhön keskittyvä yhdistys, jonka näkyvintä toimintaa on Elämä ja Valo -lehden toimittaminen ja hengellisten tapahtumien järjestäminen erityisesti kesäisin.

Erikoisohjelma eSpecial on makasiinityyppinen, hengellinen, viikottainen, netissä nähtävä videolähetys. Sisältönä uutiset, joita valtamedia ei välitä välittää, haastattelut, musiikkiesitykset, uskoontulokertomukset ja hengelliset puheet.

Fida International on vuonna 1927 perustettu Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö. Sana fida on latinaa ja merkitsee uskollista ja luotettavaa. Fidan toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen ja kristillisiin arvoihin.

Helluntaiherätyksen yhteisten yhteisöjen ja helluntaiseurakuntien virallinen portaali tarjoaa tietoa ja uutisia Suomen helluntaiherätyksestä, sen toiminnoista ja seurakunnista.

Hengenveto on Suomen helluntaiherätyksen nuortensivusto, joka tarjoaa monipuolista sisältöä ja tietoa tapahtumista, musiikista, ihmisistä sekä tientenkin tärkeimpänä ajankohtaista opetusta Jumalasta arjen keskellä.

Hyvä Sanoma ry edistää Suomen helluntaiseurakuntien toimintaedellytyksiä ja kasvua kotimaassa. Hyvä Sanoma tarjoaa seurakuntien tueksi ohjelma-, koulutus- ja materiaalipalveluja, ja koordinoi valtakunnalista Evankelista-, Koulu- ja Vammaispalvelua sekä Vankilalähetystoimintaa.

Iso Kirja-opisto on Suomen helluntaiherätyksen koulutus- ja konferenssikeskus. Iso Kirja tarjoaa Raamatun opetusta ja helluntaikristillisen arvomaailman pohjalta koulutus- ja virkistysmahdollisuuksia. Tavoitteena on oman kutsumuksen löytäminen ja toteuttaminen sekä seurakuntien hyvinvoinnin edistäminen.

Jippii on lasten lähetystyötä.

Kan on kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityöhön keskittyvä yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on kristillisen elämänkatsomuksen mukaisen kuntouttamishoidon ja avun antaminen pysyvään vapautumiseen päihdyttäviä aineita käyttäville henkilöille ja samoin vankilasta vapautuneiden auttaminen yhteiskuntaa hyödyttävään elämään.

Netmission on helluntaiherätyksen evankelioiva internetsivusto. Löydät sivuilta askeleet Jumalan luokse, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, suoria lähetyksiä seurakuntien jumalanpalveluksista, videoita, todistuksia yms.

Radio Dei on kristillinen, osavaltakunnallinen, koko perheen radio, josta kuulet musiikkia, haastatteluja, lyhytohjelmia, STT:n uutiset sekä kristillisten järjestöjen ja seurakuntien tuottamia ohjelmia.

Vuosittain vaihtuva teemavuosi, jossa seurakuntamme on mukana.

Seurakuntalainen on kristillinen uutismedia, joka välittää uskottavia uutisia.

Suomen helluntaikirkko on helluntaiherätyksen uskonnollinen yhdyskunta.

TV7 on suomalainen kristillinen televisiokanava. Kanavan päämääränä on viedä hyvä sanoma Jeesuksesta jokaiseen kotiin.TV7 lähettää monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmien tekijät edustavat laajasti suomalaista ja kansainvälistä kristillistä ajattelua.

UskoNet-sivusto on Avaimedia Lähetysjärjestö ry:n kotimaantyön ylläpitämä kristilliseen opetukseen kohdentama verkkosivusto. Sivuston tarkoituksena on auttaa Jumalaan uskovaisia saamaan hyvää opetusmateriaalia oman hengellisen elämän vahvistamiseksi.

UskoTV on helluntaiherätyksen netti-tv-kanava. Ohjelmasisältöön kuuluu raamatunopetusta, haastatteluja, suoria lähetyksiä seurakuntien tilaisuuksista, dokumentteja, musiikkia jne. Ohjelmasisällön pääpaino on rohkeassa tavassa kertoa siitä mihin uskomme.