Seurakunta

Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat. (Ap. t. 2:42)

Jumalanpalvelukseen kuuluu mm. musiikkia, rukousta ja saarna. Kerran kuukaudessa jumalanpalveluksessa on ehtoollinen.

Rukousilloissa ja aamurukouksissa keskitytään ylistämään Jumalaa ja rukoilemaan monien erilaisten asioiden puolesta. Rukousilloissa on lisäksi Raamatun opetusta sekä musiikkia.

Venäjänkielisiä tilaisuuksia järjestetään seurakunnassa noin kerran kuukaudessa. Näissä tilaisuuksissa on ruokailu, evankeliumia, musiikkia sekä rukousta.

Seurakunta järjestää myös esimerkiksi konsertteja ja yhteiskristillisiä tilaisuuksia. Oikealla olevista linkeistä voit tutustua tarkemmin eri työmuotojen toimintaan.

Seurakunnan rukoushuone ulkoa