Lähetystyö

Maapallo lapsen käsissä

Hän sanoi heille: Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Joka sen uskoo ja saa kasteen, on pelastuva. (Mark. 16:15-16)

Lähetystyö on tärkeä osa Kiteen helluntaiseurakunnan toimintaa. Haluamme olla toteuttamassa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Seurakuntamme tekee lähetystyötä Fida International ry:n kautta. Se on lähettimäärältään Suomen suurin lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö sekä suurin eurooppalainen helluntaiherätyspohjainen lähetysjärjestö. Vuoden 2010 alussa sillä oli 347 lähetystyöntekijää ja 61 yhteistyömaata. Kehitysyhteistyöhankkeita oli 37 maassa yhteensä 64. Humanitaarista apua Fida toimitti 15 maahan. Kummilapsityötä tehtiin 11 maassa yhteensä 22 kummikohteessa. Tutustu Fidaan tästä.

Seurakuntamme kannattaa osaltaan Pohjois-Karjalan muiden helluntaiseurakuntien kanssa yhteisiä lähetystyöntekijöitä. He toimivat Fida International ry:n alaisuudessa. Lähettimme työskentelevät Japanissa ja kansainvälisessä lapsityössä. Tuemme myös Avaimedian kautta medialähetystyötä. Tutustu Avainmediaan tästä.

Japanilainen pariskunta

Osan lähetysvaroista saamme Helppis -lähetystorin tuotoista sekä joulun alla pidettävistä lähetysmyyjäisistä, joissa myydään mm. käsitöitä ja leivonnaisia. Tutustu Helppikseen tästä.