Lapset

Jeesus kutsui lapset luokseen ja sanoi: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." (Luuk. 18:16-17)

Jippii-kerho

Jippii-kerhossa puuhaillaan monenlaista mukavaa: ulkoillaan, leivotaan, askarrellaan, retkeillään, pelataan kivoja pelejä sekä syödään iltapalaa. Vaikka joka kerta pidämme hauskaa eri leikkien parissa, hiljennymme kuitenkin aina pieneen Raamattuhetkeen. Luvassa on siis mukavaa yhdessäoloa!

Jippii-kerho kokoontuu maanantaisin klo 17.15 Helluntaikirkolla. Kerho on tarkoitettu alakouluikäisille ja se järjestetään yhdessä vapaaseurakunnan kanssa.

Kids' Action Night

Arppen koululla pidettävä Kids' Action Night on Kiteen helluntai- ja vapaaseurakuntien yhdessä järjestämä toimintatapahtuma lapsille. Hyppelyä trampoliinilla, kasvomaalausta, lypsykumin heittoa, musiikkia, vauhtia, tarjoilua, Raamatun opetusta lapsille... Kaikkea tätä ja enemmänkin on luvassa Kids' Action Night -tapahtumissa. Tapahtuma järjestetään muutaman kerran vuodessa. Sivuillemme tulee tarkempaa tietoa ajankohdasta tapahtuman lähestyessä.

Pöllänlammen lastenleiri

Kesäisin seurakunnan lasten toiminta pitää taukoa keräten voimia uuteen toimintakauteen. Siitä huolimatta kesään mahtuu lastenleiri Pöllänlammen leirikeskuksessa. Leirillä mm. uidaan, pelaillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan, pidetään iltanuotioita, kuullaan opetusta Jumalasta sekä saadaan uusia kavereita!