SEURAKUNTIEN VIP –HENKILÖIDEN PÄIVÄ

Tapahtuma alkaa 29.9.2018 10:00 Lisää kalenteriin 29-9-2018 10:00:00 29-9-2018 17:30:00 50 Kiteen helluntaiseurakunta - SEURAKUNTIEN VIP –HENKILÖIDEN PÄIVÄ Pohjois-Karjalan helluntaiseurakuntien ”VIP-henkilöiden” – pastoreiden ja kaikkien vapaaehtoistyöntekijöiden - yhteistyöpäivät ja seurakuntaelämää uudistavan palvelun ajankohtaisseminaari järjestetään Kiteellä pe-la 28. ja 29. syyskuuta 2018. Tapahtuma on Kiteen evankelisella kansanopistolla. (Opistotie 7, Kitee) Lauantain ohjelma on avoin kaikille seurakuntien vastuuhenkilöille ja osaksi myös muille seurakuntakasvusta kiinnostuneille. Perjantaina kokoonnutaan pienemmällä kokoonpanolla pienissä tiloissa.  1-2 päivän osallistumismaksu on 20 €. Se sisältää tarjoilut ja antoisan ohjelman Opison monipuolisissa tiloissa.   Opistolla on mahdollisuus yöpymiseen. Tarjoushinta: 25 € / hlö / yö. Hinta sisältää liinavaatteet. Aamupala maksaa 5 € / hlö. Nämä voi tilata suoraan opistolta: puh. 0400 956 090, sähköposti: toimisto@kiteenkansanopisto.fi  LAUANTAIN (29.9.) KOULUTUSJAKSOON KLO 13 – 15 OVAT TERVETULLEITA KAIKKI seurakuntakasvusta kiinnostuneet - myös muista kuin helluntaiseurakunnista! Puhujana Steve Walent Saksasta. Musiikissa Lavrencukin perhe. Päivien aikana etsimme yhdessä maakunnan edustajien ja asiantuntijavieraidemme kanssa seurakuntiimme tai rukouspiireihimme sekä omaan palvelustyöhömme soveltuvia toimintaperiaatteita, että työmme Herran työtovereina ”tuottaisi yhä enemmän hedelmää”.   Luonnollisesti käsittelemme myös yhteistyömme ajankohtaisia asioita. Päävastuussa opetuksesta: Lähetyssaarnaaja ja seurakuntavalmentaja Steve Walent Saksasta / USA:sta. Tulkkaus ja Fidan puheenvuoro: Riku Turunen. Avainmedian edustaja: ”Avaimia median hyötykäyttöön”. Venäjä-vartti: piispa Fedor Akimenko, joka puhuu jumalanpalveluksessamme sunnuntaina 30.9. klo 11. Ilmoittautumiset 17.9.18 mennessä: kari.polonen@gmail.com. Tiedustelut samaan mailiin tai puh. 0400 173 365. Olet Jumalan suunnitelmissa VIP-henkilö! TERVETULOA! Kiteen evankelinen kansanopisto, Opistontie 7 Kiteen helluntaiseurakunta ja muut Pohjois-Karjalan helluntaiseurakunnat false DD/MM/YYYY
Tapahtuma päättyy 29.9.2018 17:30
Järjestäjä Kiteen helluntaiseurakunta ja muut Pohjois-Karjalan helluntaiseurakunnat
Tapahtuman paikka  Kiteen evankelinen kansanopisto, Opistontie 7

Pohjois-Karjalan helluntaiseurakuntien ”VIP-henkilöiden” – pastoreiden ja kaikkien vapaaehtoistyöntekijöiden - yhteistyöpäivät ja seurakuntaelämää uudistavan palvelun ajankohtaisseminaari järjestetään Kiteellä pe-la 28. ja 29. syyskuuta 2018.

Tapahtuma on Kiteen evankelisella kansanopistolla. (Opistotie 7, Kitee)

Lauantain ohjelma on avoin kaikille seurakuntien vastuuhenkilöille ja osaksi myös muille seurakuntakasvusta kiinnostuneille. Perjantaina kokoonnutaan pienemmällä kokoonpanolla pienissä tiloissa. 

1-2 päivän osallistumismaksu on 20 €. Se sisältää tarjoilut ja antoisan ohjelman Opison monipuolisissa tiloissa.

 

Opistolla on mahdollisuus yöpymiseen.
Tarjoushinta: 25 € / hlö / yö. Hinta sisältää liinavaatteet.
Aamupala maksaa 5 € / hlö. Nämä voi tilata suoraan opistolta:
puh. 0400 956 090, sähköposti: toimisto@kiteenkansanopisto.fi 

LAUANTAIN (29.9.) KOULUTUSJAKSOON KLO 13 – 15 OVAT TERVETULLEITA KAIKKI seurakuntakasvusta kiinnostuneet - myös muista kuin helluntaiseurakunnista!
Puhujana Steve Walent Saksasta. Musiikissa Lavrencukin perhe.

Päivien aikana etsimme yhdessä maakunnan edustajien ja asiantuntijavieraidemme kanssa seurakuntiimme tai rukouspiireihimme sekä omaan palvelustyöhömme soveltuvia toimintaperiaatteita, että työmme Herran työtovereina ”tuottaisi yhä enemmän hedelmää”.  

Luonnollisesti käsittelemme myös yhteistyömme ajankohtaisia asioita.

Päävastuussa opetuksesta: Lähetyssaarnaaja ja seurakuntavalmentaja Steve Walent Saksasta / USA:sta. Tulkkaus ja Fidan puheenvuoro: Riku Turunen. Avainmedian edustaja: ”Avaimia median hyötykäyttöön”. Venäjä-vartti: piispa Fedor Akimenko, joka puhuu jumalanpalveluksessamme sunnuntaina 30.9. klo 11.

Ilmoittautumiset 17.9.18 mennessä: kari.polonen@gmail.com.
Tiedustelut samaan mailiin tai puh. 0400 173 365.

Olet Jumalan suunnitelmissa VIP-henkilö! TERVETULOA!

Takaisin