Raamattutuokio YouTubessa ja Facebookissa

Tapahtuma alkaa 29.3.2020 11:00 Lisää kalenteriin 29-3-2020 11:00:00 50 Kiteen helluntaiseurakunta - Raamattutuokio YouTubessa ja Facebookissa  Ajankohtainen opetus aiheesta "Evankeliumin yhdistävä voima". Andrei Gopkalon puheen tekstinä on Paavalin kirje Filemonille. Venäjänkielisen puheen tulkkaa suomeksi Andrei (Antti) Sizov. Hän myös laulaa. Tästä Sanan tuokiosta siis kannattaa tiedottaa myös venäjänkielisiä ystäviä. Tuttuina jumalanpalvelusaikoina (su klo 11) järjestetään vuorovaikutusmahdollisuuden sisältäviä opetustuokioita Facebookissa ja / tai YouTubessa Livenä. YouTuben tallenteet on katsottavissa useimmista uusista älytelevisioista ja kaikista älypuhelimista. Tule mukaan ja jaa tietoa tästä mahdollisuudesta toisillekin! Kiteen Helluntaikirkko Kiteen helluntaiseurakunta false DD/MM/YYYY
Järjestäjä Kiteen helluntaiseurakunta
Tapahtuman paikka  Kiteen Helluntaikirkko

 Ajankohtainen opetus aiheesta "Evankeliumin yhdistävä voima".
Andrei Gopkalon puheen tekstinä on Paavalin kirje Filemonille. Venäjänkielisen puheen tulkkaa suomeksi Andrei (Antti) Sizov. Hän myös laulaa.
Tästä Sanan tuokiosta siis kannattaa tiedottaa myös venäjänkielisiä ystäviä.

Tuttuina jumalanpalvelusaikoina (su klo 11) järjestetään vuorovaikutusmahdollisuuden sisältäviä opetustuokioita Facebookissa ja / tai YouTubessa Livenä. 
YouTuben tallenteet on katsottavissa useimmista uusista älytelevisioista ja kaikista älypuhelimista. 
Tule mukaan ja jaa tietoa tästä mahdollisuudesta toisillekin!

Takaisin