JEESUS -elokuva Facebookissa ja YouTubessa

Tapahtuma alkaa 12.4.2020 11:00 Lisää kalenteriin 12-4-2020 11:00:00 50 Kiteen helluntaiseurakunta - JEESUS -elokuva Facebookissa ja YouTubessa Parasta pääsiäiseesi! Löydä legendaarinen ja aina ajankohtainen JEESUS-elokuva Fasebook-sivultamme tai YouTube-kanavaltamme ja käynnistä se MILLOIN VAIN.  Siunausta! JEESUS (engl. JESUS), dokumentaarinen draama Jeesuksen Kristuksen elämästä, on käännetty yli 1400 kielelle sen jälkeen kun se julkaistiin vuonna 1979. Se on edelleen kaikkien aikojen käännetyin ja katsotuin elokuva.  Yli 450 hengellistä johtajaa ja raamattututkijaa arvioivat käsikirjoituksen varmistaakseen sen historiallisen ja raamatullisen tarkkuuden. Käsikirjoitus pohjautuu tiiviisti Luukkaan evankeliumiin, joten lähes kaikki Jeesuksen vuorosanat tulevat suoraan Raamatusta. Kahdentuhannen vuoden takaisen palestiinalaisen kulttuurin kuvaamiseksi mahdollisimman aidosti nähtiin paljon vaivaa: kuvauksissa käytettiin mm. käsin kudottuja vaatteita vain niissä kolmessakymmenessäviidessä värissä, joita tuolloin oli saatavilla, sekä astioita jotka on valmistettu ensimmäisen vuosisadan menetelmiä noudattaen. Kuvauspaikoilta poistettiin nykyaikaiset puhelinlinjat ja sähköpylväät. JEESUS-elokuva kuvattiin Israelissa, kaikkiaan 202 eri paikassa. Kuvauksissa oli mukana yli 5000 israelilaista ja arabia. Kohtaukset kuvattiin alkuperäisillä 2000 vuoden takaisilla tapahtumapaikoilla sikäli kuin se vain oli mahdollista. Voit katsoa elokuvan suomeksi täältä: https://www.jesusfilm.org/watch/jesus.html/finnish.html Erikielisiä versioita on yli 1 800. Tässä linkissä on lista, josta voit valita parhaan itsellesi tai ystävällesi, jolle haluat lahjoittaa elokuva- ja evankeliumielämyksen: https://www.jesusfilm.org/watch/jesus.html/english.html Esityksen jälkeen JEESUS -elokuva jää YouTube-kanavamme (soittolistoat / elokuvat) ja Facebook-sivustomme arkistoihin. Nettipäätteelläsi missä vain ja MILLOIN VAIN Kiteen helluntaiseurakunta false DD/MM/YYYY
Järjestäjä Kiteen helluntaiseurakunta
Tapahtuman paikka  Nettipäätteelläsi missä vain ja MILLOIN VAIN

Parasta pääsiäiseesi!

Löydä legendaarinen ja aina ajankohtainen JEESUS-elokuva Fasebook-sivultamme tai YouTube-kanavaltamme ja käynnistä se MILLOIN VAIN. 

Siunausta!


JEESUS (engl. JESUS), dokumentaarinen draama Jeesuksen Kristuksen elämästä, on käännetty yli 1400 kielelle sen jälkeen kun se julkaistiin vuonna 1979. Se on edelleen kaikkien aikojen käännetyin ja katsotuin elokuva. 

Yli 450 hengellistä johtajaa ja raamattututkijaa arvioivat käsikirjoituksen varmistaakseen sen historiallisen ja raamatullisen tarkkuuden. Käsikirjoitus pohjautuu tiiviisti Luukkaan evankeliumiin, joten lähes kaikki Jeesuksen vuorosanat tulevat suoraan Raamatusta. Kahdentuhannen vuoden takaisen palestiinalaisen kulttuurin kuvaamiseksi mahdollisimman aidosti nähtiin paljon vaivaa: kuvauksissa käytettiin mm. käsin kudottuja vaatteita vain niissä kolmessakymmenessäviidessä värissä, joita tuolloin oli saatavilla, sekä astioita jotka on valmistettu ensimmäisen vuosisadan menetelmiä noudattaen. Kuvauspaikoilta poistettiin nykyaikaiset puhelinlinjat ja sähköpylväät.

JEESUS-elokuva kuvattiin Israelissa, kaikkiaan 202 eri paikassa. Kuvauksissa oli mukana yli 5000 israelilaista ja arabia. Kohtaukset kuvattiin alkuperäisillä 2000 vuoden takaisilla tapahtumapaikoilla sikäli kuin se vain oli mahdollista.

Voit katsoa elokuvan suomeksi täältä: https://www.jesusfilm.org/watch/jesus.html/finnish.html

Erikielisiä versioita on yli 1 800. Tässä linkissä on lista, josta voit valita parhaan itsellesi tai ystävällesi, jolle haluat lahjoittaa elokuva- ja evankeliumielämyksen: https://www.jesusfilm.org/watch/jesus.html/english.html

Esityksen jälkeen JEESUS -elokuva jää YouTube-kanavamme (soittolistoat / elokuvat) ja Facebook-sivustomme arkistoihin.

Takaisin