Musiikkijumalanpalvelus Kesälahdelta srk:n Facebook- ja Youtube-sivuilla

Tapahtuma alkaa 24.5.2020 11:00 Lisää kalenteriin 24-5-2020 11:00:00 50 Kiteen helluntaiseurakunta - Musiikkijumalanpalvelus Kesälahdelta srk:n Facebook- ja Youtube-sivuilla Sanovat, että Kesälahden rukoushuoneelle on pitkä matka. NYT EI OLE! - Ei sinulla eikä tutuillasi. Tervetuloa netin kautta virkistymään, oppimaan ja rohkaisumaan musiikkijumalanpalvelukseen, joka on taltioitu Suomen kesäisimmässä paikassa, Keälahdella! Klikkaudu Facebook-sivulle klikkaamalla tätä: Facebook, Kiteen helluntaiseurakunta Löydät ohjelman myös YouTubesta. Kuten tiedät, näiden sivujen pariin voit kutsua myös tuttujasi. Ja netin kautta ilosanoman jakaminen "kaikille luodoulle" käy kätevästi. Iloa ja lohdutusta! Seurakuntamme Facebook- ja Youtube-sivuilla Kiteen helluntaiseurakunta false DD/MM/YYYY
Järjestäjä Kiteen helluntaiseurakunta
Tapahtuman paikka  Seurakuntamme Facebook- ja Youtube-sivuilla

Sanovat,
että Kesälahden rukoushuoneelle on pitkä matka. NYT EI OLE!
- Ei sinulla eikä tutuillasi.

Tervetuloa netin kautta virkistymään, oppimaan ja rohkaisumaan musiikkijumalanpalvelukseen, joka on taltioitu Suomen kesäisimmässä paikassa, Keälahdella!

Klikkaudu Facebook-sivulle klikkaamalla tätä: Facebook, Kiteen helluntaiseurakunta

Löydät ohjelman myös YouTubesta.

Kuten tiedät, näiden sivujen pariin voit kutsua myös tuttujasi. Ja netin kautta ilosanoman jakaminen "kaikille luodoulle" käy kätevästi.

Iloa ja lohdutusta!

Takaisin