10.6.2013 12.00

Juhannuskonferenssi Keuruulla 19.-23.6.

Helluntaiherätyksen perinteinen kesäjuhla Juhannuskonferenssi järjestetään 19.-23.6.2013. Tapahtuman teemaksi on valittu "LAUPIAS TAIVAS – yllättävän lähellä". Teemalla halutaan herättää huomiota diakonian ja lähimmäisen rakkauden haasteeseen. Yksi tapahtuman huippuhetkistä on torstai-illan konsertti, jossa esiintyy kansainvälisesti tunnettu amerikkalainen laulaja David Phelps yhtyeineen.

Kiteen Helluntaikirkossa voi seurata Juhannuskonferenssin tilaisuuksia suorina lähetyksinä internetin välityksellä kolmena päivänä (pe-su). Kunakin päivänä näytetään yksi tilaisuus: perjantaina 21.6. klo 19 Hyvän Sanoman ilta, lauantaina 22.6. klo 11 Lähetysjumalanpalvelus ja sunnuntaina 23.6. klo 11 Jumalanpalvelus. Olet tervetullut seuraamaan tilaisuuksia yhdessä muiden kanssa!

Juhannuskonferenssin sivut

Suorat lähetykset