2.3.2018 18.00

VERTAISRYHMÄ VENÄLÄISTAUSTAISILLE STARTTAA - HALUATKO MUKAAN?

Kiteellä on runsaasti venäläistaustaisia asukkaita. Heitä on ilahduttavan runsaasti myös seurakunnassamme. Niinpä olemme innoissamme, kun seurakunnassa alkaa venäjänkielinen pienryhmätoiminta.

Venäläistaustaisten vertaisryhmän ydintiimissä on tässä vaiheessa nuoria perheitä lapsineen ja muita työikäisiä. Ryhmä kokoontuu vapaamuotoisiin iltoihin tutustumisen, kuulumisten jakamisen ja hengellisen rakentumisen merkeissä noin 3 - 4 viikon välein. Tapaamisia järjestetään pääsääntöisesti rukoushuoneessa tai kodeissa, joskus ehkä yhdessä sovitussa retkikohteessa.   

Jos sydämesi kieli on venäjä ja kaipaat ystävyyttä ja elämän kukoistusta tukevaa kanssakäymistä, niin olet tervetullit mukaan. Lisätietoja aiheesta saat lähettämällä viestin "Yhteystiedot/palaute" -linkin kautta.

Ja kiva, jos kerrot asiasta toisillekin.

Tarvittaessa perustamme useampia ryhmiä, jotta tapaamiset säilyvät keskusteluluontoisina ja tuttavallisina. 

Ehkä venäjänkieliset NUORETKIN haluaisivat perustaa omaan ryhmän?!