8.5.2018 15.00

YHTEISEN PALVELUN PERUSKURSSI

”Barnabas -koulutus Kitee” 6.5.18 startannut koulutus toteutetaan Barnabas-asenteella, toinen toistaan rohkaisten. Siksi kutsumme "Yhteisen palvelun peruskurssia" ”Barnabas -koulutukseksi”. Tervetuloa mukaan! Olethan pappissukua! 

MIKÄ ”BARNABAS KOULUTUS” ?

TOIMINTATAPAMME PÄÄPOINTTEJA:

ð  Yhdessä oppimisen sisältö, vaativuustaso ja aikataulu sovitetaan seurakuntalaisten ja yhteisen toimintamme tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Jokainen seurakuntalainen voi vaikuttaa niihin ilmaisemalla ajatuksiaan avoimesti. Jokaisella kokoontumiskerralla sovitaan seuraavista tapaamisista.

ð  Oppiminen on pääasiassa vuorovaikutteista. Opetusteemoista keskustellaan kokoontumisten yhteydessä. Ajatusten vaihtoa voi jatkaa myös Barnabas Kitee –Facebook-ryhmässä, josta löytyy tunneilla käsiteltyä aineistoa ja muutakin aiheisiimme liittyvää materiaalia.  

ð  Kokoontumisiin kannattaa ottaa mukaan oma Raamattu ja muistiinpanovälineet. Mahdollisissa opetusmonisteissa on lukuisia täydennystehtäviä.

ð  Jokaisessa tapaamisessa annetaan vinkkejä aiheen soveltamisesta käytäntöön.

ð  Oppiminen ei tapahdu pelkästään saamalla lisää tietoa, vaan ennen kaikkea soveltamalla sitä.

Lisätietoja voi kysellä pastori Karilta kasvotusten tai sähköpostitse: kiteenhsrk@gmail.com

Esite:
https://www.facebook.com/notes/kiteen-helluntaiseurakunta/barnabas-koulutus-yhteisen-palvelun-peruskurssi/586217308404866/

Tervetuloa oppimaan, rohkaisemaan muita ja rohkaistumaan!