10.9.2018 10.00

VÄRIKÄSTÄ TOIMINTAA SYYSKAUDELLA

Helteisen kesän aikana osa toiminnasta on ollut jäissä. Nyt on toisin. Jumalanpalvelusten ja rukoustilaisuuksien lisäksi toimintaa on monille vertaisryhmille: lapsille, naisille, venäläistaustaisille ja ikäihmisille. Nuorillekin on muhimassa jotain... Oman värinsä syksyyn tuo syyskuun lopun maakunnallinen VIP-henkilöiden seminaari-ja yhteistyötapahtuma, jossa puhujavieraita myös Saksasta ja Venäjältä.

Lasten maanantaikerho on alkanut.
Kiteen Vapiksen kanssa yhteistyönä toteutettavaan kerhoon kokoontuu viikoittain 5 - 10 -vuotiaita lapsia.

Monikulttuurinen Jees -pyhis tarjoaa lapsille hyötykivaa jumalanpalvelusten aikana.

Venäläistaustaisten pienryhmä on tehnyt ekan retkensä. Toiminta jatkuu kodikkaissa merkeissä. Siitä voi kysellä vaikka Sizovin Andreilta (Antti):  050 3200660

Naisten illat tulivat ohjelmaan yleisön pyynnöstä. Vertaisryhmä on hoitava ja innostava. Ajankohtainen tilannetieto naisellisesta ohjelmasta ja aikatauluista löytyy soittamalla Irmalle: 045 6450 550.

Päiväpiirissä rakennutaan hengellisesti, rupatellaan tuttavallisesti ja siemaillaan kahvia tai teetä joka toinen keskiviikko, parillisilla viikoilla, klo 13 alkaen. Usein paikalla on lähinnä työiän ohittaneita, mutta piiri on avoin kaikille.

Seurakuntamme isännöi syyskuun viimeisenä viikonloppuna Pohjois-Karjalan helluntaiseurakuntien vastuunkantajien ("VIP-henkilöiden") päiviä. Ne järjestetään Kiteen evankelisella kansanopistolla.

LAUANTAIN (29.9.) KOULUTUSJAKSOON KLO 13 – 15 OVAT TERVETULLEITA KAIKKI seurakuntakasvusta kiinnostuneet! Puhujana Steve Walent Saksasta.

Nuorille sopivaan sävyyn toteutettava musiikkijumalanpalvelus on ohjelmassa 28.10. klo 16. Sitä kehittelee Ansku: 050 561 8307. Hänelle voi suunnata kaikenlaisia nuorisotyöhön liittyviä ideoita ja kysymyksiä.

Tervetuloa seurakunnalliseen Vapauden, Osallisuuden ja Tarkoituksen väriloistoon!