8.11.2019 11.00

JIPPII-JOULUMUSAA KIDS`ACTION TAPAHTUMASSA 30.11.19

Kids´Action Night -toimintatapahtumassa vierailee lauantaina 30.11.19 Joensuun JIPPII -kuoro, jolta on juuri ilmestynyt joululevy. Huvikeskuksen auditoriossa klo 14 starttaavan tapahtuman jouluinen konserttiosuus soveltuu kaikenikäisille – siis myös SINULLE.

Kids`Action Night on 1 - 6 luokkalaisille tarkoitettu toimintatapahtuma. Se järjestetään Kiteen vapaa- ja helluntaiseurakunnan yhteistyönä. 

Ohjelmakokonaisuus sisältää joka kerta reippaan ilonpidon ja pelailun lisäksi myös tuokion esittävää hyvää. Marraskuun viimeisen viikonvaihteen tapahtumaan saamme Kiteen Huvikeskukseen (Välttimäentie 4) vieraaksemme raikkaan Jippii -lastenkuoron bändeineen. Luvassa on pieni, noin 30 minuutin mittainen joululaulujen konsertti Huvikeskuksen auditoriossa. Tämä maksutun jouluisen musiikin tuokio sopii mainiosti kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Tilaisuuden yhteydessä on myös tarjoilua.

Tervetuloa jouluajan musiikilliseen starttiin!