7.5.2019 13.00

ÄLÄ PELKÄÄ!

Vuosia vankilassa istutettu ja julmasti kidutettu kiinalaistaustainen julistaja valloitti salin täyteisen kuulijakunnan olemuksellaan ja sanomallaan. Veli Taivaallinen puhui seurakuntamme lähetyskokouksessa lauantaina 13.4.2019. Puhe on katsottavissa Tohmajärven Helluntaiseurakunnan videoissa ja Youtuben osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=OApO04DK_5c&list=PLdMnthTw_WHfGKmaVknEOHHCd-WxuyBYS&index=2&t=50s

Veli Taivaallisen nimellä tunnettu Kiinan kotikirkkoliikkeen johtaja (Yun) kärsi Mao Zedongin aikana nälkää ja sinnitteli kristittynä kulttuurivallankumouksen vaikeiden vainojen aikana. Hän on viettänyt vankilassa yhteensä neljätoista vuotta ja selviytynyt kidutuksista elävänä ihmeen kaupalla.

Avainmedian ja Kiteen helluntaiseurakunnan järjestämässä lähetysillassa Veli Taivaallinen kertoi julmista kokemuksistaan ja Jumalan ihmeellisestä avusta. Hänen tulkkinaan toimi joensuulainen lähetyssaarnaaja Rauno Jalavisto. Avainmedian toiminnanjohtaja Niilo Närhi valotti edustamansa järjestön laajaa vaikuttavaa työtä Kiinassa ja muualla maailmassa.

Seurakuntamme sukee Avainmedian työtä rukouksin ja taloudellisesti.

Ole hyvä ja klikkaudu videotallenteen myötä lähetystilaisuuteemme ja Veli Taivaallisen julistuksen vaikutukseen.