9.9.2019 11.00

LUONTEVASTI VERTAISRYHMISSÄ

Syksyn toimintakausi on startannut. Toimintoihin osallistujakunta koostuu monen ikäisistä ihmisistä, jotka tulevat useista kulttuuritaustoista ja eri yhteiskuntaluokista. Yleisten jumalanpalvelustilaisuuksien lisäksi jokaisella - myös uusilla tulokkailla - on mahdollisuus etsiytyä pienryhmään, joka tuntuu itselle kotosalta. Ellei meillä vielä ole vertaisryhmää, joka tuntuisi sinulle luontevalta ja kiinnostavalta, voit ehdottaa ryhmän perustamista.

PIENRYHMIÄ, JOTKA JO TOIMIVAT:

- Monikulttuurinen Jees-pyhäkoulu lapsille jumalanpalvelusten yhteydessä erillisessä tilassa.

- Kids´Action kerho ala-asteikäisille tytöille ja pojille ent. Huvikeskuksen monipuolisissa tiloissa maanantaisin klo 17.15 - 19. Järjestetään yhteistyössä Kiteen vapaaseurakunnan kanssa.

- Nuorten solu järjestetään yhdessä Kiteen Vapiksen kanssa. Lisätietoja: Ansku Olàn, p. 050 561 8307.

- Venäjänkielinen solu ja lasten kerho kokoontuu kodeissa 1 - 2 kertaa / kuukausi. Lisätietoja: Antti (Andrei) Sizov: p. 050 3200 660.

- Päiväpiiri päivisin vapaiden iloksi ja rattoisaksi rakentumiseksi pienen tarjoilun ohessa kerran kuukaudessa. Suuskauden toiminnan startti on keskiviikkona 18.8. klo 13.   

- Rukoustilaisuudet Kiteellä tiistaisin klo 18 sekä torstaisin klo 9 ja Kesälahdella (Pyhäjärventie 1) torstaisin klo 18 ovat myös kuin pienryhmiä, josissa jokainen voi kertoa huolistaan ja kantaa rukouksen sekä kuuntelemisen kautta toisten taakkoja. 

- Israel-ilta pidetään kerran kuukaudessa Kesälahdella. Tilaisuus on yhteiskristillinen. 

- Eri työmuodoissa palvelevat (esim. musiikki, lapsityö, keittiöpalvelu, kiinteistönhuolto) tapaavat luonnostaan toisiaan. Näin tarjoutuu "ihan huomaamatta" mahdollisuuksia toinen toisensa rohkaisemiseen yhdessä palvelemisen ohessa. 

SUUNNITTEILLA OLEVAA
- Nuorten illat. Eräät nuoret haluaisivat aloittaa säännölliset tilaisuudet heidän ikäisilleen. Kiinnostaako aihe sinua? Kerro se Antille, puh. 050 3200 660, puhelin.as@gmail.com! 

- Kasvuryhmät. EHKÄ AJATTELET: monessa paikassa saa hyppiä, pelata ja meluta. Missä voisi opiskella Raamattua, jutella muutakin kuin joutavia… ehkä jopa rukoilla?

SAATAT POHTIA Raamatun sisältöön liittyviä kysymyksiä, elämän tarkoitusta, johdatuksen löytymistä, elämätilanteeseesi liittyviä haasteita, tulevaisuuden uhkakuvia tai oman hengellisen palvelutehtävän ja armolahjojen löytymistä. Jos sinua kiinnostaa raamattukoulu tai kasvuryhmä, ota yhteyttä pastoriimme: kari.polonen@gmail.com, puh. 0400 173 365.  

Miltä edellä kerrottu vaikuttaa?
Toivomme näkevämme sinua ja kuulevamme ideoitasi.