17.3.2020 12.00

SEURAKUNTATOIMINTA SOPEUTETAAN HALLITUKSEN PÄÄTÖKSEEN.

#Rukousta ja #sielunhoitoa on tarjolla. #Nettilähetyksiä valmistellaan. Maanantaina (16.3.2020) julkistetun määräyksen mukaan " suositellaan uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin" kuin suljetuksi määrätyt tilat ja lopetettavat toiminnot. https://yle.fi/uutiset/3-11260395

Seurakunnan johtoryhmä (vanhimmat) keskustelevat hallituksen määräyksen / suosituksen soveltamisesta toimintaamme tiistaina (17.3.). Johtopäätöksistä ilmoitetaan Koti-Karjala lehdessä, www-kotisivulla ja Facebookissa.

Näillä näkymin ainakin #jumalanpalvelustoiminta, #pyhäkoulu ja lasten #Kids_Action kerho jäävät tauolle.

Sielunhoitotapaamisia voi sopia pastori Karin kautta (0400 173 365, kari.polonen@gmail.com). WhatsApp -rukousryhmälle voi lähettää rukouspyynnöt kotisivulla olevalla lomakkeella tai Karin välityksellä.

Kehittelemme viikon varrella mahdollisuuksia välittää tuttuina jumalanpalvelusaikoina (su klo 11) vuorovaikutusmahdollisuuden sisältäviä opetustuokioita Facebookissa ja / tai YouTubessa Livenä. Toivomme, että tässä meitä auttavat tohmajärveläiset osaajat.

"Me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa, niiden, jotka hän on suunnitelmansa mukaan kutsunut." (Room. 8:28)

Jännä nähdä, mikä on se PARAS, jonka #koronavirus saa aikaan, kun rakastamme Jumalaa ja pidämme kiinni kutsumuksestamme.

Rauhaa ja iloa!