22.4.2020 15.00

INTERNET TUO USKON, KASVUN JA KUTSUMUKSEN RAVINTEET SINNE MISSÄ OLET

Koronavirusepidemia on vauhdittanut digiloikkaa koko yhteiskunnassa, samoin seurakunnassamme. Aloitimme maaliskuussa nettilähetykset YouTube-kanavalla ja Facebook-sivustollamme.

Suositut ja hyvää palautetta saaneet Sanan tuokio -ohjelmat starttaavat Facebookissa (ikkuna sinne on tällä sivulla) ja YouTube-kanavallamme sunnuntaisin klo 11. Nämä omaa tuotantoa olevat ohjelmat jatkuvat ainakin siihen saakka, kunnes yleiset kokoontumiset ovat mahdollisia.

Linkki seurakunnan YouTube -kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCXKK7pPUP9Ad83aiv40IVmQ?view_as=subscriber

YouTube-kanavan ”Soittolistat” -välilehdelle on tallennettu mm. Jeesus -elokuvan eri versioita useilla kielillä. Soittolistalla ”puhuvat myös kuolleet”. Löydät sieltä mm. Kalevi Lehtisen raamattutuntisarjan Roomalaiskirjeestä ja Niilo Ylivainion uskonhehkuisia puheäänitteitä.

YouTube -kanava näkyy lähes kaikissa nykyaikaisissa televisioissa, tietokoneissa ja älypuhelimissa. Kanava löytyy hakusanalla ”Kiteen helluntaiseurakunta”.

Huom! Nettilähetysten katselumahdollisuutta voi rohkeasti pyytää hoito- ja palvelulaitoksissakin.

Useimmat ikäihmiset ja nuoremmat, joille Internet-maailma ja nykytekniikka on vierasta, voivat pyytää apua osaavalta sukulaiselta tai ystävältä. Ne, jotka ovat sinut näiden vempeleiden kanssa, tekevät hyvin, kun auttavat läheisiään Sanan ääreen.

Loikkaa mukaan digilähetyksiimme ja jaa tietoa tästä mahdollisuudesta toisillekin!

Kiitos ja siunausta!