11.5.2020 13.00

METSISSÄ SOI, SAMOIN NETTILÄHETYKSISSÄMME 17. JA 24.5.20

Olet tervetullut tankkaamaan Facebook- ja YouTube -sivujemme kautta musiikin lohtuvoimaa! Sitä on tarjolla musiikkijumalanpalveluksissa sunnuntaina 17. ja 24.5.20 klo 11. Tilaisuudet tulevat Kesälahdelta netin kautta sinne missä olet.

Kevätkesä on musisoinnin aikaa. Linnuilla on lauluihinsa omat syynsä. Samoin ihmisillä.

#Korona -aikakautena ei takuulla ole monia asioita, jotka siunaavat enemmän kuin hengelliset laulut.

Olet tervetullut tankkaamaan Facebook- ja YouTube -sivuilltamme musiikin lohtuvoimaa. Sitä on tarjolla Kesälahden rukoushuoneella taltioiduissa musiikkijumalanpalveluksissa, jotka lähetetään sunnuntaina 17. ja 24.5.20 klo 11.  Ensilähetysten yhteydessä on mahdollisuus välittömään "live"-vuorovaikutteisuuteen. Tidäthän: sydänhymiöt, peukutukset, kirjoitetut kommentit, rukouspyynnöt, palautteet. :-)

Tilaisuudet ovat katsottavissa myös myöhemmin. Tällöin niitä voi kommentoida Facebookissa. "Live" -vuorovaikutteisuutta ei ole muissa kuin ensilähetyksissä.  

Paavali neuvoo hengentäyteiseen elämäntapaan sanoen:

"Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä."
(Ef. 5:19,20)