Vahdinvaihtojuhla

Sunnuntaina 13.9. kokoonnumme viettämään vahdinvaihtojuhlaa. Kiitämme Kari ja Tuula Pölöstä menneestä ja toivotamme Pekka ja Tegra Nurmelan tyttärineen tervetulleiksi Kiteelle. Tilaisuus järjestetään Vapaakirkon tiloissa Välttimäentie 4 klo 13.

Jaa uutinen

Muita uutisia

Yksinäisyys

Pian alkavan Se löytyi -mission erityisenä kohderyhmänä on yksinäiset. Vaikka me suomalaiset olemmekin jonkin tutkimuksen mukaan maailman onnellisin kansa, on meillä silti todella paljon yksinäisyydestä

Rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi

Olen joskus miettinyt, miten ihmiset, joilla ei ole uskoa Jeesukseen, selviävät elämässään. Itse olen ollut niin sanotusti aina uskossa, joten en osaa kuvitellakaan elämää ilman

24.1.2022

Tämä päivä saattaa jäädä kristittyjen mieleen tietystä asiasta. Ainakin minulla päivän tärkein ”työ” oli seurata Helsingin oikeustalolla alkanutta oikeudenistuntoa, jossa käsitellään Päivi Räsästä vastaan nostettua