Seurakunta

Jumalanpalvelustoiminta on toistaiseksi tauolla. Seuraamme koronatilannetta ja aloitamme taas kokoontumiset heti kun se on sallittua. Seuraa ilmoittelua!

Tiistain rukousilloissa käymme läpi Psalmeja, keskustelemme sen pohjalta ja rukoilemme. Torstain aamurukouksessa rukoilemme ajankohtaisten asioiden puolesta.

Lähetä esirukousaiheesi >>

Kesälahdella on yleisötilaisuudet toistaiseksi tauolla. Kirpputori on auki normaalisti, siellä voi käydä ostoksilla sekä keskustelemassa, kertomassa iloja ja huolia tai muuten vaan istua hetkeksi.

Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni. (Matt. 25:35-36)

Seurakunnan diakoniaan kuuluu sairaiden, vanhusten ja muiden avun tarpeessa olevien luona vierailemista ja avustamista sekä kesän yhteiskristilliset Hakaillat ja leivän jakaminen.

Helppis-torilta on aukioloaikana (ma-pe 10-16) haettavissa ilmaiseksi leipää.

Kids´ Action -kerho

Kids´ Action -kerhossa puuhaillaan monenlaista mukavaa: askarrellaan, leikitään, pelataan kivoja pelejä sekä syödään iltapalaa. Vaikka joka kerta pidämme hauskaa eri leikkien parissa, hiljennymme kuitenkin aina pieneen Raamattuhetkeen. Luvassa on siis mukavaa yhdessäoloa!

Kids´ Action -kerho kokoontuu maanantaisin klo 17.15 Vapaaseurakunnan tiloissa entisessä Huvikeskuksessa. Kerho on tarkoitettu 1-4-luokkalaisille ja se järjestetään yhdessä vapaaseurakunnan kanssa.

Kids’ Action Night

Kids´ Action Night -toimintatapahtuma järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Tapahtumassa on alussa lyhyt puheenvuoro ja laulu, jonka jälkeen avautuvat erilaiset toimintapisteet. Lopussa jaetaan palkintoja, esimerkiksi jollakin pisteellä parhaiten pärjänneelle. Tapahtuma on suunnattu alakouluikäisille ja on osallistujille maksuton. Kids´ Action Night järjestetään yhdessä vapaaseurakunnan kanssa.

Kids´ Action Night -tapahtumaa ei toistaiseksi ole koronan vuoksi järjestetty.

Pöllänlammen lastenleiri

Kesäisin seurakunnan lasten toiminta pitää taukoa keräten voimia uuteen toimintakauteen. Siitä huolimatta kesään mahtuu lastenleiri Pöllänlammen leirikeskuksessa. Leirillä mm. uidaan, pelaillaan, askarrellaan, leikitään, lauletaan, pidetään iltanuotioita, kuullaan opetusta Jumalasta sekä saadaan uusia kavereita!

Leiri järjestetään kesällä 2021, mikäli rajoitukset eivät tiukennu. Seuraa ilmoittelua.

Lähetystyö on tärkeä osa Kiteen helluntaiseurakunnan toimintaa. Haluamme olla toteuttamassa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Seurakuntamme tekee lähetystyötä Fida International ry:n kautta. Fida on suomalainen avustus-, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.

Fidan lähettämiä työntekijöitä työskentelee Euroopassa, Aasiassa, Itä-Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa yhteensä 178 työntekijää 51 maassa.

Vuonna 2020 kehitysyhteistyötä tehtiin 15 maassa yhdessä paikallisten yhteisöjen, kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Humanitaarista avustustyötä Fida tekee tällä hetkellä konfliktien uhrien parissa Kongossa, Jemenissä ja Syyriassa. Tutustu Fidaan tästä.

Seurakuntamme kannattaa osaltaan Pohjois-Karjalan muiden helluntaiseurakuntien kanssa yhteisiä lähetystyöntekijöitä. He toimivat Fida International ry:n alaisuudessa ja työskentelevät Japanissa ja Aasiassa.

Tuemme myös Avainmedian kautta medialähetystyötä. Tutustu Avainmediaan tästä.