Joulujuhla poikkeuksellisesti verkossa

Kiteen helluntai- ja vapaaseurakunnan yhteistä joulujuhlaa ei tänä vuonna päästä viettämään perinteisesti yhdessä vallitsevan koronatilanteen ja sen asettamien rajoitusten vuoksi. Sen sijaan Youtubeen on tulossa joulujuhlavideo, joka sisältää erilaisia ohjelmanumeroita, puheita ja musiikkiesityksiä. Video tulee nähtäväksi sunnuntaina 20.12. ja se jaetaan myös seurakunnan Facebook-sivulle. Vaikka olisimme fyysisesti erillämme, voimme silti yhdessä viettää Jeesuksen syntymäjuhlaa. Hyvää joulua ja siunausta uuteen vuoteen 2021!

Jaa uutinen

Muita uutisia

Sunnuntain kokoukset tauolla

Koronarajoitusten vuoksi sunnuntain jumalanpalvelukset ovat toistaiseksi tauolla. Tiistain rukousilta ja torstain aamurukous kokoontuu viikoittain.

Vahdinvaihtojuhla

Sunnuntaina 13.9. kokoonnumme viettämään vahdinvaihtojuhlaa. Kiitämme Kari ja Tuula Pölöstä menneestä ja toivotamme Pekka ja Tegra Nurmelan tyttärineen tervetulleiksi Kiteelle. Tilaisuus järjestetään Vapaakirkon tiloissa Välttimäentie