Rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi

Olen joskus miettinyt, miten ihmiset, joilla ei ole uskoa Jeesukseen, selviävät elämässään. Itse olen ollut niin sanotusti aina uskossa, joten en osaa kuvitellakaan elämää ilman Jeesusta. Pahat asiat kohtaavat jokaista ihmistä. Kuitenkin meillä uskovilla on luottamus, että Jumala tietää, näkee ja auttaa. Muiden pitää yrittää pärjätä ja luottaa vain itseensä.

Moni ihminen pelkää maailman tilanteiden takia. Filippiläiskirje 4:7 mainitaan Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Maailman tilanteiden keskellä, niin nykyisten kuin tulevien, meillä on mahdollisuus kokea rauha, jota emme itsekään ymmärrä. Näkyykö sinusta tämä rauha, vai päivitteletkö sinäkin maailman tilannetta?

Kun huomaat itsesi kauhistelemassa maailman menoa, jätä pelkosi ja huolesi Isälle ja pyydä Häneltä sydämeesi rauha. Ja kerro toiselle, että hänkin voi saada sydämeensä pelon sijaan rauhan, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi.

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko levoton älköönkä pelätkö.” Joh.14:27

Ansku Olán