Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!

Tämä raamatunkohta Toisesta Korinttilaiskirjeestä (5:17) kuvaa ensisijaisesti henkilöä, joka on Kristuksessa. Se sopii kuitenkin hyvin myös vuoden vaihtumiseen, vanha vuosi on mennyt ja uusi on alkanut.
Olkoon sinun vuosi 2022 ollut minkälainen tahansa ja vaihtui se uudeksi minkälaisissa tunnelmissa tahansa, haluan rohkaista sinua tutun laulun sanoilla:

”Paljon on aihetta lapsella kiittää. Jumalan lahjoja kaikille riittää. Jokainen päivä on aamusta varhain Jumalan armoa, lahjoista parhain.
Kauniina nauhana vuosien päivät helmenä kaikki ne muistoihin jäivät. Elämän päivien ketju on kallis, niistä ei yhdenkään kadota sallis.
Ihminen, kätesi yhteen nyt liitä, kaikista päivistä Jeesusta kiitä. Aina saat muistaa: on sinulle juuri varattu rakkaus, siunaus suuri.”

Alkanut uusi vuosi, niin kuin jokainen päiväkin, on meille Jumalan armoa ja lahjaa. Mitä ikinä tämä vuosi 2023 tuokaan tullessaan, se on jo Isän tiedossa. Kiitetään menneestä ja katsotaan eteenpäin luottaen ja uskoen. Hän pitää sinusta ja minusta huolen jokaisena elämämme päivinä.

Siunattua uutta vuotta 2023 toivottaa Ansku!