LASTEN LEIRI 14. - 16.6.2019

Tiistaina 7. toukokuuta 2019

Kesä tulee, vaikkakin keikkuen, kuten sanotaan.

NYT on aika merkitä muistiin kesäleirin aika. Tarkempia tietoja siitä tulee myöhemmin. Voit myös kysellä niitä jo nyt, esim. Anskulta: puh. 050 561 8307

Iloista leirin odotusta!

ÄLÄ PELKÄÄ!

Tiistaina 7. toukokuuta 2019

Vuosia vankilassa istutettu ja julmasti kidutettu kiinalaistaustainen julistaja valloitti salin täyteisen kuulijakunnan olemuksellaan ja sanomallaan.

Veli Taivaallinen puhui seurakuntamme lähetyskokouksessa lauantaina 13.4.2019. Puhe on katsottavissa Tohmajärven Helluntaiseurakunnan videoissa ja Youtuben osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=OApO04DK_5c&list=PLdMnthTw_WHfGKmaVknEOHHCd-WxuyBYS&index=2&t=50s

RUKOUSVIIKKO YHDISTI JA ROHKAISI

Maanantaina 21. tammikuuta 2019

Kiteen seurakunnat olivat mukana maailmanlaajuisessa kristittyjen ykseyden rukousringissä. Rukoustilaisuuksia järjestettiin 14. - 20.1.2019 yhteensä 5 ja ne kokosivat yhteensä satoja osallistujia.

ROHKAISU ON ULOTTUVILLASI NYT

Sunnuntaina 23. joulukuuta 2018

Pääset tietokoneesi ja älypuhelimesi välityksellä monipuoliseen tallennearkistoon. Teemme yhteistyötä mm. Tohmajärven helluntaiseurakunnan ja UskoTV:n kanssa. Klikkaudu mukaan!

YHTEISEN PALVELUN PERUSKURSSI

Tiistaina 8. toukokuuta 2018

”Barnabas -koulutus Kitee”

6.5.18 startannut koulutus toteutetaan Barnabas-asenteella, toinen toistaan rohkaisten. Siksi kutsumme "Yhteisen palvelun peruskurssia" ”Barnabas -koulutukseksi”.

Tervetuloa mukaan! Olethan pappissukua! 

”PAKAJANIJE” YLLÄTTI - Lähetystyötä Suomessa

Tiistaina 8. toukokuuta 2018

Petroskoilainen aikuisten miesten gospel-musiikkiryhmä sai runsaasti kiitollista palautetta konserttivierailustaan Kiteellä (15.4.) ja Kesälahdella (16.4.).

VERTAISRYHMÄ VENÄLÄISTAUSTAISILLE STARTTAA - HALUATKO MUKAAN?

Perjantaina 2. maaliskuuta 2018

Kiteellä on runsaasti venäläistaustaisia asukkaita. Heitä on ilahduttavan runsaasti myös seurakunnassamme. Niinpä olemme innoissamme, kun seurakunnassa alkaa venäjänkielinen pienryhmätoiminta.

Seurakuntamme on saanut elokuussa uuden pastorin

Tiistaina 15. elokuuta 2017

Pastori Kari Pölönen on aloittanut työn seurakuntamme pastorina 1.8.2017. Hänet siunattiin tehtävään ehtoollistilaisuudessa sunnuntaina 6.8. Samalla seurakunnan jäsenyyteen liitetään puoliso Tuula. Tuulan sydämellä on aloittaa monikulttuurinen lapsityö.