RUKOUSVIIKKO YHDISTI JA ROHKAISI

Maanantaina 21. tammikuuta 2019

Kiteen seurakunnat olivat mukana maailmanlaajuisessa kristittyjen ykseyden rukousringissä. Rukoustilaisuuksia järjestettiin 14. - 20.1.2019 yhteensä 5 ja ne kokosivat yhteensä satoja osallistujia.

Rukoustilaisuuksia Kiteen seurakunnissa

Keskiviikkona 9. tammikuuta 2019

Kiteen seurakunnat ovat mukana maailmanlaajuisessa kristittyjen ykseyden rukousringissä. Rukoustilaisuuksia järjestetään eri seurakuntien tiloissa maanantaista 14.1. sunnuntaihin 20.1. yhteensä 5.
Tämän vuoden rukousviikon teema "Olkaa rehellisiä ja oikeudenmukaisia" haastaa meistä jokaisen.

ROHKAISU ON ULOTTUVILLASI NYT

Sunnuntaina 23. joulukuuta 2018

Pääset tietokoneesi ja älypuhelimesi välityksellä monipuoliseen tallennearkistoon. Teemme yhteistyötä mm. Tohmajärven helluntaiseurakunnan ja UskoTV:n kanssa. Klikkaudu mukaan!

VÄRIKÄSTÄ TOIMINTAA SYYSKAUDELLA

Maanantaina 10. syyskuuta 2018

Helteisen kesän aikana osa toiminnasta on ollut jäissä. Nyt on toisin. Jumalanpalvelusten ja rukoustilaisuuksien lisäksi toimintaa on monille vertaisryhmille: lapsille, naisille, venäläistaustaisille ja ikäihmisille. Nuorillekin on muhimassa jotain...

Oman värinsä syksyyn tuo syyskuun lopun maakunnallinen VIP-henkilöiden seminaari-ja yhteistyötapahtuma, jossa puhujavieraita myös Saksasta ja Venäjältä.

YHTEISEN PALVELUN PERUSKURSSI

Tiistaina 8. toukokuuta 2018

”Barnabas -koulutus Kitee”

6.5.18 startannut koulutus toteutetaan Barnabas-asenteella, toinen toistaan rohkaisten. Siksi kutsumme "Yhteisen palvelun peruskurssia" ”Barnabas -koulutukseksi”.

Tervetuloa mukaan! Olethan pappissukua! 

”PAKAJANIJE” YLLÄTTI - Lähetystyötä Suomessa

Tiistaina 8. toukokuuta 2018

Petroskoilainen aikuisten miesten gospel-musiikkiryhmä sai runsaasti kiitollista palautetta konserttivierailustaan Kiteellä (15.4.) ja Kesälahdella (16.4.).

VERTAISRYHMÄ VENÄLÄISTAUSTAISILLE STARTTAA - HALUATKO MUKAAN?

Perjantaina 2. maaliskuuta 2018

Kiteellä on runsaasti venäläistaustaisia asukkaita. Heitä on ilahduttavan runsaasti myös seurakunnassamme. Niinpä olemme innoissamme, kun seurakunnassa alkaa venäjänkielinen pienryhmätoiminta.

LASTEN KESÄLEIRI 2018 ON SUUNNITTEILLA

Maanantaina 5. helmikuuta 2018

Ulkona on pakkasta, mutta ajatukset ovat jo kesäajassa :-)

Lasten kesäleirin suunnittelu on startannut. Neljän seurakunnan lapsityöntekijät hierovat aivonystyröitään ja laittavat luovuutensa peliin, jotta Keski-Karjalan lapsille saataisiin järjestettyä huippuhyvä elämys Pöllänlammen upeassa leirikeskuksessa.

Seurakuntamme on saanut elokuussa uuden pastorin

Tiistaina 15. elokuuta 2017

Pastori Kari Pölönen on aloittanut työn seurakuntamme pastorina 1.8.2017. Hänet siunattiin tehtävään ehtoollistilaisuudessa sunnuntaina 6.8. Samalla seurakunnan jäsenyyteen liitetään puoliso Tuula. Tuulan sydämellä on aloittaa monikulttuurinen lapsityö.

"Suomalainen usko" Juhannuskonferenssin teemana

Keskiviikkona 31. toukokuuta 2017

Keuruulla sijaitsevassa Iso Kirja -opistossa vietetään vuosittaista Juhannuskonferenssia 21-25.6.2017. Tänä vuonna teemana on "Suomalainen usko". Juhannuskonferenssin koko perjantaipäivä on osa virallista Suomi 100 -vuoden juhlaohjelmaa. Myös Ristin maa -konsertti on osa Suomi 100 -vuotta virallista juhlaohjelmaa.

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio

Torstaina 15. syyskuuta 2016

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio Lohjalla sekä Pohjois-Karjalassa Heinävesi mukaan luettuna 12.9.-9.10.2016.

Mahdollisuus Muutokseen -kampanjan tarkoituksena on nostaa esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Muutoskertomukset todistavat kuinka Jumala on muuttanut paikallisten ihmisten elämää.

Maahanmuuttajat puhuttavat Juhannuskonferenssissa

Tiistaina 24. toukokuuta 2016

Suomen helluntaiseurakuntien vuosittaista Juhannuskonferenssia vietetään Keuruulla Ison Kirjan koulutus- ja konferenssikeskuksessa 22.–26. kesäkuuta 2016. Yhtenä Euroopan suurimmista kristillisistä tapahtumista Juhannuskonferenssi valmistautuu vastaanottamaan jälleen noin 30 000 juhlavierasta ympäri maata.

60-vuotias Kiteen helluntaiseurakunta

Tiistaina 9. lokakuuta 2012

Kiteen helluntaiseurakunta on saavuttanut 60 vuoden iän. 60-vuotias seurakunta juhlii su 4.11. klo 15 alkaen. Juhlassa on luvassa mm. musiikkia eri kuorojen esittämänä, seurakunnan historiaa valokuvien välityksellä, juhlapuhe seurakuntaa menneinä vuosina palvelleen Seppo Virtasen toimesta sekä täytekakkukahvit. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!