LEPOA, LÄHEISIÄ, YHTEISTYÖTÄ

Tiistaina 9. heinäkuuta 2019

Tänä kesänä järjestämme hiukan normaalia
vähemmän jumalanpalveluksia ja
rukoustilaisuuksia.

Jumalanpalvelusaikataulumme on suunniteltu
siten, että kun meillä ei ole tilaisuutta, Kiteen
Vapaaseurakunnassa (Palomäentie 9) on.

Myös Kesälahden rukouspiirin toivottavat sinut tervetulleeksi yhteyteensä. Osoite: Pyhäjärventie 1 vois olla kiinnostava kohde "lomamatkalle".
Pastori Karin loma on 24.6. – 28.7.19

ROHKAISU ON ULOTTUVILLASI NYT

Sunnuntaina 23. joulukuuta 2018

Pääset tietokoneesi ja älypuhelimesi välityksellä monipuoliseen tallennearkistoon. Teemme yhteistyötä mm. Tohmajärven helluntaiseurakunnan ja UskoTV:n kanssa. Klikkaudu mukaan!

”PAKAJANIJE” YLLÄTTI - Lähetystyötä Suomessa

Tiistaina 8. toukokuuta 2018

Petroskoilainen aikuisten miesten gospel-musiikkiryhmä sai runsaasti kiitollista palautetta konserttivierailustaan Kiteellä (15.4.) ja Kesälahdella (16.4.).

VERTAISRYHMÄ VENÄLÄISTAUSTAISILLE STARTTAA - HALUATKO MUKAAN?

Perjantaina 2. maaliskuuta 2018

Kiteellä on runsaasti venäläistaustaisia asukkaita. Heitä on ilahduttavan runsaasti myös seurakunnassamme. Niinpä olemme innoissamme, kun seurakunnassa alkaa venäjänkielinen pienryhmätoiminta.

Seurakuntamme on saanut elokuussa uuden pastorin

Tiistaina 15. elokuuta 2017

Pastori Kari Pölönen on aloittanut työn seurakuntamme pastorina 1.8.2017. Hänet siunattiin tehtävään ehtoollistilaisuudessa sunnuntaina 6.8. Samalla seurakunnan jäsenyyteen liitetään puoliso Tuula. Tuulan sydämellä on aloittaa monikulttuurinen lapsityö.